Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت در خصوص دلایل افزایش قیمت خودرو و پیش‌بینی وضعیت بازار در چند ماه آینده توضیحاتی ارائه داد.

معمارباشی مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما در خصوص دلایل افزایش قیمت ها در بازار خودرو تصریح کرد: اتفاقاتی که در بازار خودرو می افتد تنها  تابع شرایط عرضه محصول نیست و به وضعیت اقتصاد کلان کشور هم مربوط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: بخشی از مشکلات هم به تعهدات معوق خودروسازان بر می گردد. روزانه  ۲ هزار و ۶۰۰  تقاضا برای خودرو در بازار خودرو وجود دارد اما تحویل خودرو از سوی خودروسازان مربوط به تعهدات قبلی است.

معمار باشی بیان کرد: خودروسازان به دلیل کاهش تولید طی سال گذشته، تعهدات قبلی خود را نتوانسته اند تحویل دهند بنابراین بخش زیادی از تحویل های روز مربوط به تعهدات قبلی است و تقاضاهای جدید را پوشش نمی دهد.

او افزود: تولید خودرو امسال در مقایسه با سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافته است و عرضه تنها ۵ درصد بیشتر شده است که این ۱۵ درصد مابقی،  مربوط به خودروهای ناقص کارخانه ها می شود.

مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت تصریح کرد: خودروساز نمی تواند قطعات مورد نیاز خود را تامین کند و ناچار به تولید خودروی ناقص است.

این مقام مسئول در خصوص لزوم  تنوع محصولات در بازه قیمتی ۱۰۰ میلیون تومان بیان کرد: خودروسازان در حال حاضر طرح های توسعه ای دارند و  برای عرضه خودروی ارزان قیمت مکلف شده اند. قرار است تا آخر سال محصولات ارزان قیمت دو شرکت ایران خودرو و سایپا به بازار عرضه شود.

معمارباشی در خصوص پیش بینی سه ماه دیگر بازار خودرو گفت: در بخش بازار آزاد نمی توان پیش بینی دقیقی داشت چرا که بازار تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد. در حوزه تولید و عرضه به طور قطع افزایش خواهیم داشت  و با وجود اینکه در شرایط کرونا در کل دنیا تولید خودرو کاهش یافته است  تولید خودرو در کشور ما ۲۰ درصد رشد داشته است.

او در باره داخلی سازی قطعات بیان کرد: داخلی سازی قطعات تا جایی که صرفه اقتصادی داشته باشد به نفع تولید داخل است اما باید مشخص کنیم عمق ساخت داخل تا کجا باید پیش برود . در کل دنیا برخی قطعات اگر در تیراژ بالا و بین المللی تولید نشوند صرفه اقتصادی ندارند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بازار خودرو تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول

در مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه ۵ خودروی برقی شامل هوندای برقی معین خودرو، هونگچی E-QM۵ و لونا برقی ایران‌خودرو، خودروی هیبریدی لاماری آرین پارس و نیسان سانی بنزینی عرضه شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فروش خودروهای وارداتی از  16 تا 18 اردیبهشت‌ماه جریان دارد البته این طرح فروش مشمول آن دسته از متقاضیانی است که در اسفندماه 1401 در سامانه یکپارچه پول بلوکه کرده بودند.

در این مرحله سه خودروی برقی شامل هوندای برقی معین خودرو، هونگچی E-QM5 و لونا برقی ایران‌خودرو عرضه می‌شود. خودروی هیبریدی لاماری آرین پارس و نیسان سانی بنزینی هم در لیست خودروهای عرضه شده هستند.

ازمیان خودروهای برقی عرضه شده قیمت 2 محصول به نام های هونگچی و کی ام سی EJ7 نهایی شده است. البته قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید
  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل