Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ فاطمه زرین‌آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، درباره علت آمار پایین انتخاب رشته کنکور سراسری و میزان مرتبط بودن این امر به شیوع کرونا، گفت: اخبار مربوط به کاهش آمار انتخاب رشته در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا کذب است.

انتخاب رشته ۵۳.۵ درصد داوطلبان در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹

او در ادامه درباره آمار انتخاب رشته کنندگان در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ اظهار داشت: در این کنکور ۸۵۸ هزار و ۹۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که با در نظر گرفتن افرادی که علاوه بر گروه اصلی آزمایشی خود در گروه زبان یا هنر نیز شرکت کرده‌اند، تعداد مجازشدگان یک میلیون و ۳۹ هزار و ۵۳ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرین‌آمیزی در ادامه بیان کرد: از این تعداد ۴۵۹ هزار و ۴۴۱ نفر اقدام به انتخاب رشته کردند که بر این اساس ۵۳.۵ درصد از مجازین هستند.

سال آزمون

تعداد مجازین به انتخاب رشته

تعداد انتخاب رشته کننده نهایی

درصد به نفر

نفر

چندگروهی

۱۳۹۹

۸۵۸۹۷۴

۱۰۳۹۰۵۳

۴۵۹۴۴۱

۵۳/۵

سخنگوی سازمان سنجش در ادامه درباره علت تفاوت آمار نهایی اعلام شده توسط این سازمان که صبح امروز اعلام شده است نیز توضیح داد: آمار انتخاب رشته به دلیل اینکه برخی از داوطلبان مجازشده رای کمیسیون موارد خاص را گرفته‌اند مقداری تغییر کرده است.

او در ادامه افزود: پس از اعلام نتایج نهایی کنکور در هفته اول آبان ۹۹، امکان تغییر رشته قبولی، در بین مجموعه رشته‌هایی که انتخاب شده است، وجود ندارد.

انتخاب رشته ۵۴.۵ درصد داوطلبان در کنکور سراسری سال ۱۳۹۸

زرین آمیزی در ادامه درباره آمار انتخاب رشته در کنکور سراسری سال ۱۳۹۸ نیز توضیح داد: در این آزمون ۸۳۱ هزار و ۳۲۱ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که با آمار چند گروهی‌ها جمع کل مجازین به انتخاب رشته ۹۸۸ هزار و ۶۷۴ نفر بود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش در ادامه گفت: بر این اساس ۴۵۳ هزار و ۶۵۶ نفر اقدام به انتخاب رشته کرده‌اند که ۵۴.۵ درصد مجازین است.

سال آزمون

تعداد مجازین به انتخاب رشته

تعداد انتخاب رشته کننده نهایی

درصد به نفر

نفر

چندگروهی

۱۳۹۸

۸۳۱۳۲۱

۹۸۸۶۷۴

۴۵۳۶۵۶

۵۴/۵

زرین‌آمیزی در ادامه گفت: آمار انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ به نسبت سال ۱۳۹۸ حدود یک درصد کاهش داشته است که تفاوت معناداری نیست.  

گفتنی است، اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص مثل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌هایی که مصاحبه دارند، ۱۳ مهر اعلام می‌شود و کارنامه نهایی هفته دوم آبان ۹۹ بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.  

داوطلبانی که متقاضی شرکت در دوره‌های بدون کنکور برای ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هستند تا ۱۴ مهر فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کنکور سراسری داوطلبان کنکور ویروس کرونا حجاب کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ کنکور سراسری سال آمار انتخاب رشته انتخاب رشته سازمان سنجش زرین آمیزی ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز ۱۸ اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۵۸۲ هزار و ۷۴۵ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۵۴۹ هزار و ۵۸۵ مجوز است.

بر اساس آمارها، سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی چهار دستگاهی هستند که تا روز مورد گزارش در صدر جدول تبدیل قرار گرفته‌اند.

در حال حاضر سازمان ملی استاندارد ۲۶.۳ درصد، اصناف، ۲۲.۷ درصد، وزارت ورزش و جوانان ۹ درصد و سازمان نظام پزشکی ۵.۲ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. در این استان‌ها به ترتیب ۴۳.۱ درصد، ۳۱.۶ درصد، ۳۰.۷ درصد و ۲۹ درصد از مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

بیشترین تعداد حذف مجوزهای کاغذی در استان‌های تهران با ۸۹ هزار و ۵۰۸ مجوز، خراسان رضوی با ۴۱ هزار و ۴۷۴ مجوز و گیلان با ۳۳ هزار و ۸۳۵ مجوز انجام شده است.

از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 850523 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شاخص کسب و کار وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • آمار عجیب سازمان ملل از شهر رفح
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است