Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، محمد شریعتمداری وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در نشست صمیمانه با بانوان مدیر، فعال و برگزیده وزارتخانه و سازمان‌های تابعه به مناسبت بزرگداشت روز زن و میلاد فاطمه زهرا (س) گفت: در ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی زنان حضور چمشگیری در جامعه نداشتند اما نقش زنان پس از پیروزی انقلاب شکل دیگری به خود گرفت و دگرگونی اساسی در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اتفاق افتاد.

وی در ادامه با ارائه آمارهایی از حضور زنان در قبل و پس از انقلاب اسلامی توضیح داد: هم اکنون زنان در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حرکت می‌کنند و به موفقیت‌های فراوانی نیز دست یافته‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: قبل از انقلاب تنها ۶ درصد فارغ‌التحصیلان زن بودند در حالی که هم اکنون این رقم به ۴۵ درصد رسیده است. در گذشته حدود یک درصد کرسی استادی در دانشگاه‌های کشور به زنان اختصاص داشت اما هم اکنون این رقم به ۲۰ درصد افزایش یافته است.

شریعتمداری تعداد زنان پزشک قبل از انقلاب را ۳ هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد که این رقم در حال حاضر به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است.

وی گفت: پزشک متخصص زن در گذشته ۵۹۷ نفر و در دوره کنونی ۳۰ هزار نفر است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعداد تشکل‌های بانوان را قبل از انقلاب ۵ تشکل دانست که بیشتر در خدمت خانواده سلطنتی بود اما هم اکنون تعداد ۲ هزار تشکل بانوان در کشور مشغول فعالیت هستند.

شریعتمداری مدال‌آوری زنان ورزشکار را پس از پیروزی انقلاب چشمگیر دانست و افزود: سن امید به زندگی زنان از ۵۴ به ۷۸ سال افزایش یافته که نشات گرفته از ترمیم زیرساخت‌های بهداشتی و اجتماعی است.

وی نرخ مشارکت اقتصادی زنان را در گذشته ۳ درصد اعلام کرد و ادامه داد: این رقم با افزایش ۵ برابری در حال حاضر به حدود ۱۵ درصد رسیده هرچند تا نقطه مطلوب فاصله داریم، اما رقم خوبی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به توانمندسازی زنان در سایر حوزه‌ها گفت: در این بخش هم قدم‌های وسیعی برداشته شده است؛کارآفرینی زنان نیز پیشرفت‌های خوبی داشته به طوری که زنان در حوزه‌های صنعتی، زنبورداری ، رنگ و نساجی و... پیشگام هستند.

شریعتمداری همچنین بهره‌مندی از مشارکت جوانان نخبه و جامعه زنان را در بخش‌های مختلف کشور ضروری دانست و افزود: همه طیف‌ها باید این مسیر را طی کنند تا پیشرفت خوبی برای کشور حاصل شود و به جایگاه مطلوبی برسیم.

وی استفاده از توانمندسازی و آموزش‌های مهارتی زنان را نیز ضروری دانست و توضیح داد: در ۱۰ استان کشور از طریق تسهیل‌گیری جهاد دانشگاهی قدم‌های موثری برای توانمندسازی ۶ هزار زن برداشته شده است و همین میزان برای سال ۱۴۰۰ برای ۲۰ هزار زن برنامه‌ریزی شده که با مشارکت معاونت امور خانواده و زنان نهاد ریاست‌جمهوری ادامه خواهد یافت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تلاش کرده‌ایم در منابع روستایی سهم قابل ملاحظه‌ای به زنان اختصاص یابد به طوری که ۳۷ درصد از کل منابع توزیع شده در حوزه اشتغال روستایی به جامعه زنان تعلق داشته و به توسعه فعالیت‌های اشتغال‌زا کمک کرده است.

شریعتمداری با تاکید بر مشارکت دادن زنان در حوزه‌های مدیریتی به صورت سیستماتیک توضیح داد: باید بتوانیم در همه عرصه‌ها از زنان شایسته بهره‌مند شویم.

وی افزود: آموزش زنان نیز به صورت فردی و تشکلی ضروری بوده و باید قوانینی به تصویب برسد که مدیریت زنان را مسجل کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به توسعه بیمه زنان خانه‌دار به عنوان یکی از نیازهای مهم نیز گفت: تمام تلاشمان را می‌کنیم تا پایان دولت بیمه زنان خانه‌دار نهایی شود.

شریعتمداری با اشاره به ضرورت آموزش‌های حین و قبل از ازدواج ادامه داد: بررسی این موضوع در جلسه شورای عالی رفاه با حضور رئیس‌جمهوری در دستور کار قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به زهراپژوهی و فاطمه‌پژوهی در عرصه‌های مختلف زندگی گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان فردی عدالتخواه و مدافع حق الگوی جامعه اسلامی ماست که باید ادامه‌دهنده راه ایشان باشیم.  

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه پوشش بیمه جامعه روستایی زنان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ابتدای تشکیل صندوق بیمه روستاییان و عشایر حدود ۶۴۰ هزار بیمه شده داشتیم که این رقم به حدود ۲ میلیون نفر رسیده که تلاش می‌کنیم به ۳ میلیون نفر افزایش یابد که تلاش می‌شود ۲۰ درصد به زنان اختصاص یابد.

کد خبر 582773 برچسب‌ها محمد شريعتمداري وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی زنان بیمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمد شريعتمداري وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی زنان بیمه کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد

ایسنا/هرمزگان رییس کمیته امداد شهرستان قشم گفت: پنج میلیارد ریال حق بیمه تامین اجتماعی در سال گذشته برای ۱۰۴ مددجوی زیر پوشش این نهاد در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج‌فارس واریز شده است.

رضا تارک امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی این افراد با هدف توانمندسازی و تامین آتیه آنان هر سه ماه یکبار انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بیمه زنان سرپرست خانوار در این جزیره رایگان است و هزینه‌های آن توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود.

رییس کمیته امداد شهرستان قشم توضیح داد: تمام بانوان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند و واجد شرایط هستند می‌توانند از خدمات بیمه بهره مند شوند و از تمامی مزایای بیمه‌های تامین اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت، از کارافتادگی استفاده کنند.

تارک اضافه کرد: پایان سال گذشته ۱۰ بانوی سرپرست خانوار در این جزیره که با کمک‌های این نهاد حمایتی، فعالیت می‌کردند، بازنشسته شده و از حمایت کمیته امداد قشم خارج شدند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت، مهم ترین برنامه این کمیته امداد این شهرستان مرزی است، اظهار کرد: در کنار کمک‌های مالی مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم برای توانمندسازی و همچنین اجرای طرح‌های بازنشستگی با همکاری تامین اجتماعی خانواده‌های تحت حمایت به صورت مستمر در دست انجام است که می توان این امر را بهترین کار در راستای کمک به این خانواده‌ها دانست.

کمیته امداد امام خمینی(ره) در شهرستان مرزی قشم ۳۶۴۴ هزار خانوار (۷۵۰۰ نفر) تحت پوشش دارد که خانواده‌های تحت پوشش ماهیانه در مجموع ۳۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می‌کنند.

خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و ۱۰۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.

از این تعداد مددجو ۲۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.

فوت شوهر (۱۶۶۹ خانوار - ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار - ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار - ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.

این اداره حمایت از ۱۰۵۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۷۴ نفر از فرزندان ایتام و ۴۷۶ نفر از فرزندان محسنین (۵۴۶ فرزند دختر و ۵۰۴ فرزند پسر) هستند.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد